Alla inlägg under december 2010

Av ina - 19 december 2010 08:39

  

Av ina - 18 december 2010 16:07

Vart tog dagen vägen????Redan kväll och mörkt och nu så sitter man här framför tv:n och med datorn i knät igen. På förmiddaggen så tog vi och gick ner till julmarknaden ,gick ett varv men det var samma skit som vanligt ..blev lite godis på vägen hem bara !

Hugo har en kompis här nu, ser dem från fönstret därute när de leker någon form av stuntman och slänger sej ner från snöhögarna hoppas de inte slår sej bara men jag har ju oxå vart barn och vet att vi hoppade från betydligt högre höjder typ garagetak och överlevde,så någon hönsmamma är jag ju inte direkt!

 

Otto har fått överskottsenergi nu märker jag och springer fram och tillbaks i hallen hmm ja det är väl roligt kanske   kanske borde gå ut med han en stund men jag har en sån värk i min vänster fot som kommer och går gör skitont har ingen aning om vad det kan vara ....ont gör det iallafall . Nä ska väl hitta på något kanske så man få lite kul här !

 

 

Av ina - 17 december 2010 15:04

Idag har det hunnits med mycket här   har haft en ledig dag tillsammans med Otto ,vi har bakat både bullar ,chokladbollar och havreflarn så nu kan ni komma hit och fika   har hållt på hela dagen så nu känns det skönt att sätta sej i soffan innan J kommer in genom dörren här ,han har lovat att han ska bjuda på god middag ikväll SPÄNNANDE


Jo vi har ju tagit in granen oxå barnen och jag så hög mysfaktor just nu med den tänd och snö som faller i skymmningen älskar det !!!!



                          Ha en jättebra Fredag !

Av ina - 16 december 2010 17:14

                        Dax att spela lite julmusik nu va!!!!!

 

 

 


Denna spelas just nu när jag storstädar i alla skrymsel och vrår så tomten inte   snubblar när han går (hihi där fick jag till ett rim oxå   )

Av ina - 12 december 2010 18:56

Ja här nedan ser ni vad jag med mina stora starka armar gjort den senaste timmen ute i minusgraderna   

    


Herregud vad huset skakade när det föll ner igår kväll när vi satt och tittade på tv ,nästan så man trodde att hela huset skulle braka sönder!! Tur att det åkte ner när både katt och barn var inne annars vet man inte vad som kunde ha hänt hujeda mej sånt vill man inte tänka på!




Annars så har vi idag varit på en tripp till Linköping ,hälsat på J:s farfar och sen tog vi en sväng ut på IKEA det är ju alltid kul ...Nu ska jag fixa till lite pannkakor och ta in ungarna som bygger snökojor tillsammans med kusinerna här ute och imorgon är det ju luciafirande som gäller   

Av ina - 12 december 2010 07:47

  

Av ina - 8 december 2010 19:15

Blir en liten kort uppdatering bara.Har varit ute och åkt pulka och snowracer med barnen en stund nu väntar vi på att "värmebröden" ska bli klara till kvällsmaten! Sen är det dags för Bonde söker fru :-) Ha det bra

Av ina - 7 december 2010 13:44

        


     Om man ramlar ner mamma så ramlar man i snön då slår man sej inte !

 

 

 

            

 

                     Tomten fick komma fram ur mörka förrådet idag!

 

 

 


                                          Härligt med snö!  

Ovido - Quiz & Flashcards