Alla inlägg under september 2010

Av ina - 15 september 2010 10:14

Idag gör jag bara nyttiga saker som behövs här hemma alltså städar jag ,putsar fönster sätter upp nya gardiner,skriver inköpslista till "storhandlingen" i kväll,rensar o sorterar bland kläder en del åker till sopstationen och en del till Eriks hjälpen .Försöker leta ideer till Ottos nya alldeles egna rum också   

vitt och grönt ska det vara har han bestämt  kliar alltid i fingrarna av skapande här hemma på mej när det börjar bli höst och man vill ha det mysigt inne.

Hittade förresten den här Starwars phototapeten som skulle bli så läcker i Hugos  

rum alltså!!


  


Nä tillbaks till städandet då .............  

Av ina - 13 september 2010 17:17

Så nu har man fått i sej lite middag, köttgryta och ris blev det idag. Ville och Otto fick visst energi direkt av maten ,har volymen på max här i vardagsrummet och dansar o sjunger till Sean Banans "Skaka rumpa" Jocke köpte nya Absolute skivan och den var riktigt bra !


Ska ta och gå upp en sväng i skogen o rasta barnen en tag innan jocke kommer hem från jobbet ,kör övertid idag .

Kl 8 blir det soffan och ULLARED   





Ha en trevlig kväll!

Av ina - 12 september 2010 16:32

Så är det snart söndagkväll ,har nyss kommit hem från en utflykt ute vid Försjön ,grillat lite och klättrat i bergen men satans vad mygg det var!!

Igår så var det party o dans hela kvällen skitkul!!! Så tack till alla trevliga och roliga människor man träffade ute     gör inget att man idag känner sej lite trött idag för det var det värt!



        





Av ina - 11 september 2010 10:30

Ska iväg och titta när äldste sonen spelar fotboll alldeles straxt,en liten minicup med 4 lag ,håller på att göra lite fika här nu ,första matchen börjar vid 11 ,får hoppas att det går bättre denna gången för förra gången förlorade de varenda match men det är som man säger "huvudsaken är inte att vinna huvudsaken är att man har roligt!!!! Lycka till nu grabbar!

Av ina - 10 september 2010 07:57

Så äntligen fredag ,iof sej så tycker jag dagarna springer iväg men det är något visst med fredagar ändån ! Idag står mycket på schemat på förmiddagen, ska städa och gå ner till stan och titta om jag hittar några snygga gardiner till köket (fick ju våra nya fönster uppsatta för 2 veckor sen )känns lite stelt just nu när det inga finns och inte vill jag hänga upp några jag har inte  Vill ha lite höstnytt !

Ska till biblioteket oxå så Otto får låna sej några nya böcker men jag vet väl vad det blir ALFONS ÅBERG ,kan erkänna att jag e jäkligt trött på den där Alfons nu har läst böckerna om och om igen säkert 1000 gånger!!!!!!

Nu är klockan lite över 8 och skolbarnen är iväg skickade till skolan ,Otto tittar på Bollibomba och jag ska ta och vika lite tvätt !



Hoppas dagen blir bra!

Av ina - 9 september 2010 19:49

  


Otto i en av sina nya Starwars tröjor han nyss fick av snälla mormor de kommer med all säkerhet användas flitigt !!

Av ina - 8 september 2010 15:15

Vad gör man en vanlig Onsdag då man är sugen på lite gott ?

 

CHOKLADBOLLAR SÅKLART! Otto smällde i sej 5 stycken så gott var det tyckte han   sen fick han inte äta mera för mamma !

 

Av ina - 5 september 2010 19:11

Nu ligger barnen i sina sängar,ljusen är tända och så lite gott framplockat   de här timmarna innan veckan sätter igång är nästan lite heliga här tror jag ....har varit lite för full rulle på barnen idag oxå ...det märks i mitt huvud men med lite sömn snart så blir det nog bra .

Ovido - Quiz & Flashcards