Alla inlägg under oktober 2010

Av ina - 22 oktober 2010 13:54

                     Så ska jag då" Buzza" lite .Denna gång är det denna produkt

                     som ska provas !



                                  




                                         

Av ina - 21 oktober 2010 14:30

  

Av ina - 20 oktober 2010 14:31

Tidigt hemma idag ,hämtade barnen på dagis/fritids så de slapp en lång dag där men Hugo ville vara kvar så han kommer instapplande kl 4 (får gå själv hem därifrån )Otto och jag äter "mellis" ostmackor och en varma koppen minestrone ,faktiskt rätt god och fin med små små pasta stjärnor i  


Ja det var väl som jag trodde ingen snö här ,har duggat lite hela dagen men det är oxå allt . Har fått ont i en tand ....det lixom ilar i den när man äter något får nog ta och prova den där tandkrämen som de gör reklam för på tv kanske det verkar ju hjälpa på en gång ...  Ja det får väl bli allt för denna gång ,ska plocka ur diskmaskinen nu J meddelade förut att han kommer hem sent .....så ja det blir jag och barnen ikväll  får se vad vi hittar på!


                         Ha en bra Onsdagseftermiddag !

Av ina - 19 oktober 2010 16:40

Så har vi fått middag i magen kasslergratäng idag   ja alla åt utom Ville som kom hem med sitt bästa humör  han har tjutit och gnällt sen han kom hem från fritids för en timme sen men han får hållas .....så länge han orkar gnälla .


Idag ska vi på föräldramöte i Villes klass och på dagis, ja två på samma tid men vi löser det genom att gå på varsitt och ha barnvakt till barnen ..


Nu kan minsann oxå solen lysa har ju varit mörkt som kvällen hela dagen här,hörde förresten att imorgon kommer det SNÖ*snöflinga*, 5cm kunde det visst bli roligt roligt ..skulle inte tro det ,kommer ju knappast ligga kvar heller blir ju bara blask av det ju men väntar med spänning för imorgon när vi vaknar kan hela stan vara vit!!!!

Av ina - 19 oktober 2010 08:55

"Jag tävlar om en ekologisk mössa från Pirum parum, i samarbete med Bellio!
Två vinner sin favoritmössa och självklart ska du också vara med, klicka här!"

Av ina - 17 oktober 2010 17:01

ÄR MED OCH TÄVLAR HOS Shique.bloggplatsen.se

Av ina - 17 oktober 2010 16:56

  

Av ina - 17 oktober 2010 14:44

Har varit "hemma" Idag ,träffat syskon alla utom Anton...Nu står bröd på gräddning i ugnen det luktar så gott!!!!

Ska ta med mej lillen ut en sväng i det fina soliga vädret ...bäst att passa på medans man kan det skulle väl bli sämre i veckan tyckte jag någon sa.Ska ta med mej kameran och se om jag lyckas fota något fint oxå  

Ovido - Quiz & Flashcards