Alla inlägg under oktober 2010

Av ina - 16 oktober 2010 12:51

Ett underbart väder idag ,lite kallt men luften känns så ren att andas när det är lite kyligare.Har varit på stan hela familjen ,det blev en ny vinter overall till Otto ,en svart ,hade ju 30 % på den oxå så då blev den ju inte så jättedyr heller ,jag hoppas nu att den är bra och håller kyla och väta borta ,tog dock en större stl för blir det lika kallt som i vintras så går det säkert åt att ha något varmare under ,fleece ställ kanske.

Nu tar vi det lugnt ett tag , J tittar på film Prince of Persia jag kände att jag inte var upplagd för att titta på film ..rastlös som jag är   Kl 3 ska vi på 2 års-kalas så ska plocka fram lite kläder till barnen nu KALASKLÄDER som de säger :)


                               Ha en bra Lördag

Av ina - 15 oktober 2010 14:33

Av ina - 15 oktober 2010 14:30

Äntligen Fredag ..fast veckan har gått väldigt fort hoppas nu inte att helgen går lika fort  har en hel del att göra ,kratta upp löv (hela trädgården full) rensa garaget(igen) ta en storstädning av huset (välbehövligt) fira kusin svante som fyllt 2 år (måste köpa paket) Men det viktigaste av allt umgås med familjen !


Måste bara berätta en kul sak :


De 2 större sönerna kommer hem från skolan ,då jag inte skulle vara hemma då de kom så fick de ta nyckel med sej till skolan så de kunde gå in, men jag var hemma innan dem ändån och satt i rummet brevid , Väl inne i hallen säger äldste sonen 8 år till bror 6 år -Jag tycker du ska ta fram dina läxor och göra dem direkt!!!!   Hade lite svårt för att hålla mej för skratt där ett tag, men ja av det kan man ju säga att det är lite ordning på han ...ja när det inte gäller honom då :)


Nu ska vi ta en sväng ner till stan och inhandla lite fredagsgott kan tro att det blir en hel del men är det fredag så är det!!!!


                                    Ha det bäst!

Av ina - 13 oktober 2010 13:56

                          

               

   

      

 

 

              

Av ina - 12 oktober 2010 20:29

Kvällsmat vid tvn ikväll och fotboll såklart! Men Zlatan du imponerar inte på mej,är så trött på att det alltid ska handla om zlatan,zlatan och zlatan så fort Sveriges landslag ska spela,jag menar är inte fotboll ett lagspel där det gäller för ALLA i laget att sammarbeta för att få bollen i mål???? Nä nu hoppas jag på att Anders,Johan,kim eller någon av de andra får chansen till att bli matchens hjälte ikväll!!!



                            Heja sverige!

Av ina - 10 oktober 2010 19:48

Det e riktigt kallt ute nu ..kommer nog vara frost imorgonbitti så vantar och varma jackor på imorgon . Nu har vi lite mys i soffan med tända ljus och varma filten, mysiga söndag kväll med en film på tv.



           Ha en bra söndagskväll!

Av ina - 9 oktober 2010 08:06

Nybakade frallor till frukost,utanför ser en mulen gråtrist höstdag sakta vakna till liv ...kan man hoppas på lite sol?




Av ina - 8 oktober 2010 17:37

Fredagsröra här...otto i badet ,middagen i ugnen ,en mamma som springer hit o dit,bäddar rent i sängar ,plockar o styr vi ligger totalt efter med allt !!!

Ovido - Quiz & Flashcards